5 moduri in care poti introduce culoarea Greenery in casa ta

ianuarie 12

Anul 2017 tocmai a inceput si cel mai probabil cei mai multi dintre noi ne-am propus cateva obiective si ne dorim punerea in aplicare a catorva planuri, printre care este posibil sa se numere si unul de reamenajare sau amenajare a propriei locuinte.

Cei de la Pantone Color Institute, au desemnat culoarea „Greenery”, ca fiind culoarea anului 2017. Aceasta este o combinatie intre verde si galben, potrivit specialistilor.

Verdele inseamna revenirea la viata, cand spui verde te gandesti la primavara, la un nou inceput, tocmai de aceea poti incepe anul dand viata casei tale.

Greenery este culoarea anului 2017 de la pantone, gasiti si la La MaisonFolosirea nuantelor de verde intr-o amenajare de interior creeaza un sentiment de pace si echilibru. O paleta cromatica bazata pe verde va emana senzatia de conectare la natura, la firesc, emotie necesara mai ales in mediul urban.

Iata 5 moduri in care poti da un refresh locuintei tale cu ajutorul  culorii vedeta a anului 2017.

1. Alege un tapet cu accente Greenery

Tapet in nuanta greenery, culoarea anului 2017 de la Pantone, La Maison

Fiind o culoare linistitoare, poti alege sa imbraci un perete al casei intr-un tapet cu accente Greenery si automat vei reusi sa dai un alt aer locuintei. Principalele elemente ce sunt in tendinte in aceast an sunt cele florale si tot ce este reprezentat de natura, insa si bulinele vor fi la mare cautare anul acesta.

2. Opteaza pentru draperii si pernute in aceasta nuanta

Draperii si pernute decorative in culoarea pantone a anului 2017, La Maison

Draperiile si pernutele pot reprezenta una din cele mai simple metode prin care poti introduce culoarea anului in casa ta, insa tot odata si una dintre cele mai inovative. Poti alege pernutele si tesaturile Designers Guild pentru un plus de rafinament.

3. Accesorizeaza-ti casa cu lampi si covoare de culoare Greenery

Lampi si covoare in culoarea pantone a anului 2017, greenery, gasiti si la La Maison

Daca nu esti adeptul schimbarilor majore, si totusi vrei sa fii in pas cu moda atunci cea mai la indemana solutie o reprezinta accesoriile. Poti opta fie pentru niste covoare fie pentru niste lampi in tendinte, iar rezultatul te va incanta cu siguranta.

4. Vopseste un perete

Vopsea in nuante greenery, culoarea anului 2017 de la pantone, La Maison

Incearca sa vopsesti in nuante de Greenery unul dintre cei mai vizibili pereti din casa ta, sau de ce nu, chiar in baie sau in camera copilului.

Psihologii considera culoarea verde ca fiind cea mai linistitoare si cea mai adecvata dintr-o locuinta, deoarece face conexiune cu natura.

5. Personalizeaza-ti mobilierul

Mobilier in culoarea anului 2017, greenery, La Maison

Fie ca alegi sa imbraci o canapea, sa introduci o comoda, un set de noptiere sau un simplu fotoliu, aceasta culoare nu ar trebui sa lipseasca din casa ta. Este o culoare eleganta, menita sa scoata in evitenta obiectul pe care il alegi.

Abia asteptam sa vedem Greenery in colectiile furnizorilor nostri de decoratiuni si accesorii (tapet mai ales). Cu siguranta vom avea parte de interpretari spectaculoase ale acestei nuante culese din natura.

Iata mai jos cateva modele alese din colectiile anterioare ce se potrivesc acestei teme:

Tapet La Maison in greenery, culoarea anului pantone

In momentul anuntarii culorii anului 2017, Institutul Culorii Pantone a facut publice si o serie de sugestii  de culori frumoase si vesele ce se pot asorta cu aceasta: galben, somon, diverse tonuri de albastru, roz, mov sau violet, o varietate mare de nuante ale maroului. De asemenea, verdele crud se simte minunat in compania lemnului.

Pe scurt, chiar ai de unde alege!

Credit fotografii: De Gournay, Cole and Son, Thibaut, Designers Guild, Moissonnier, Porta Romana

COMMENTS ARE OFF THIS POST