Caminul mult visat!

noiembrie 30

In vara anului trecut, mai exact in luna august, proprietarul acestei vile trecea pentru prima data pragul showroom-ului nostru.living proiect la maison

Lustrele  sunt adevarate bijuterii, ce dau o aura glam camerelor.

living proiect la maison

Piesele cu design rafinat, din aceasta zona sunt de la brandul Mis en Demeure.

Atunci am aflat ca venise la noi cu gandul de a fi sfatuit in legatura cu alegerile pe care urma sa le faca pentru locuinta pe care o achizitionase de curand. Familia era foarte incantata de noua lor casa si dorea sa se mute cat mai rapid, avand in vedere ca interiorul era complet finisat.

dining proiect la maison

Ambientul elegant din living a fost amenajat cu piese de la brandul francez Mis en Demeure. Masa este model Velleron, iar scaunele sunt din colectia Sienne.

Peretii erau in mare masura acoperiti cu vopsea alba, iar pe alocuri erau trasate portiuni cu tapet. Am stat pe indelete de vorba si am aflat de la clientii nostrii ca aspira la un ambient luminos, cu trimiteri elegante.

dormitor proiect la maison

Dormitorul este unul seren, aspect evidentiat de cromatica si grafica tapetului.

Acesta este model Portfolio, de la Sanderson. Capatul de pat a fost realizat pe comanda dupa designul realizat de echipa La Maison.

dormitor detaliu proiect la maison

In contextele cosy alege piese decorative cu o aura vintage. Aici au fost folosite noptiere de la Mis en Demeure. Pernele decorative sunt de la celebrul brand Designers Guild.

Pentru a fi cat mai siguri ca vor fi pe deplin intelesi au adus cu ei niste imagini concludente pentru stilul pe care voiau sa-l contureze. Este o maniera pe care noi o incurajam, deoarece proprietarilor le este mai usor sa explice ce anume isi doresc, iar noi ne facem imediat o idee asupra stilului sau al gamei cromatice. Asadar, daca sunteti pe punctul de a va decora casa, fie ca apelati la un designer sau porniti singuri in aceasta aventura, realizati o selectie de poze sau idei care va plac, dupa care sa va ghidati.

biblioteca mobilier la comanda

Biblioteca impunatoare este mobilier la comanda, realizat de echipa La Maison, ceea ce ne-a permis sa adaptam modelul la necesitatile spatiului. Astfel de modele impunatoare pot fi personalizate, la cererea clientului, cu manere si accesorii diferite, dar si cu compartimentari interioare gandite in functie de cerintele. Cadrul cochet este completat de masa de cafea de la Grange, de canapeaua de la Marie’s Corner si de fotoliul Biarritz, de la Mis en Demeure.

biblioteca mobilier la comanda la maison

Dupa vizionare, noi le-am explicat ca visul lor poate fi realizat, insa vor interveni anumite schimbari in configurarea casei.

bucatarie mobilier la comanda la maison

Pentru bucatarie am ales hota de la Novy, care este un model extrem de eficient.

Mobilierul este gandit de echipa noastra si realizat la noi in fabrica. Astfel, am reusit sa eficientizam intregul spatiu, fara sa aglomeram incaperea, care era de altfel destul de mica.

bucatarie mobilier la comanda la maison

Principala problema era legata de configurarea interioara. Spatiul trebuia eficientizat prin marirea incaperilor si prin fluidizarea unor zone, iar tapetul existent trebuia inlocuit cu unul mult mai sic.

Mobilier si accesorii la comanda - Proiect si Design La Maison - Vila Cotroceni

Conceptul de decorare al baii este unul similar cu cel dintr-un budoar retro.

Mobilierul a fost realizat la comanda la noi in fabrica. Puful are tesatura de la brandul Pierre Frey.

Argumentele pertinente i-au convins pe cei doi soti sa transforme intreg interiorul. Am ales pentru ei piese cu design sarmant, care atrag prin eleganta si pretiozitatea detaliilor.

baie detaliu proiect la maison

Acorda atentia cuvenita detaliilor, mai ales in spatiile destinate relaxarii, precum este baia. Aici lasa la vedere produsele cosmetice cochete, dar si lumanarile parfumate sau prosoapele elegante. La noi in magazin vei gasi astfel de piese pe gustul tau.

Fericirea de a avea caminul mult visat se citeste pe chipul clientilor nostri, ceea ce demonstreaza ca increderea reciproca are rezultate de exceptie.

Credit fotografii: Proiect La Maison

COMMENTS ARE OFF THIS POST