Colectia Grange X Greg Natale – un melanj intre clasic si modern

septembrie 28

Cu o traditie frantuzeasca ce dateaza inca din 1904 si cu o experienta de peste 110 ani in fabricarea mobilierului fin pentru interior, Grange se redefineste in conformitate cu valorile brand-ului: autenticitate, savoir-faire si emotie. Grange este producator francez de mobilier si este recunoscut pentru creativitatea si calitatea de care a dat dovada cu fiecare piesa de mobilier creata.

1140067-1_grfange-si-greg-natale

Distribuitorul exclusiv Grange din Australia, DOMO,  a propus o colaborare intre producator si designerul australian Greg Natale, rezultand o colectie spectaculoasa si moderna, colectia Grange X Greg Natale. Valorificand potentialul de personalizare al mobilei Grange, Natale a creat o colectie adaptand mobilierul tipic francez pentru publicul australian.

grange-x-greg-natale_collection

Designerul australian este recunoscut pentru abordarile sale indraznete si colorate in domeniul designului de interior. Greg Natale a fost numit de doua ori designerul anului Belle/Coco republic Interior Designer, in 2011 si 2014. Lucrarile sale au aparut  in reviste precum: Vanity Fair, Elle Décor, Arhitectural design, Vogue Living.

Colectia Grange X Greg Natale cuprinde 25 de piese superbe ce pot fi folosite in mai multe camere, precum camera de zi, sufragerie, dormitor, birou sau hol. Colectia ofera, de asemenea, o multime de materiale textile bogate si modele geometrice – un aspect care a devenit rapid semnatura Greg Natale.

grange-and-greg-natale-collection

Designerul Greg Natale a ales unele dintre piesele lui preferate Grange si anume canapeaua cu forma clasica, scaunele Louis Bergère si scaunele de masa cu spatar, iar punctul de pornire a fost chiar forma mobilierului. A indragit pe loc siluetele acestor piese si si-a dat seama ca poate imbunatati aspectul lor pentru un rezultat mai contemporan. Cunoscand traditia Grange cu finisaje colorate si frumos pictate, a simtit ca poate ramane fidel stilului brand-ului, si a ales sa introduca o culoare mai indrazneata pentru o nota mai moderna. A introdus un albastru proaspat, vibrant pentru tapiterii si un negru indraznet pentru lemn.

grange-x-greg-natale_insitu-birou

Greg Natale a ales sa combine materiale bogat texturate si rafinate. Folosind finisajele din lemn impreuna cu tapiteria de lux selectata din SUA sau Europa, aceste piese atent selectate din toata colectia Grange, capata un caracter cu totul nou si modern.

1140065-1_greg-natale-and-grange

Colectia Grange X Greg Natale imbina stilul de lux inconfundabil al lui Greg Natale cu maiestria traditionala Grange si este proiectata pentru a atrage atat publicul contemporan cat si clientii dedicati Grange. Nuantele aduse de Natale, nu numai ca ofera o perspectiva australiana colectiei, ci a reinventat-o pentru noua generatie care este atrasa de eleganta clasica si totusi isi doreste un aspect modern si actual.

greg_natale_grange_bedroom

Nu este o surpriza faptul ca intreaga gama este spectaculoasa si credem ca piesele sunt destinate pentru a fi transmise din generatie in generatie, ca obiecte de familie. Colectia Grange X Greg Natale este clasica dar in acelasi timp moderna, masculina dar si feminina, facand astfel sa fie foarte usor de integrat in orice décor. Cum bine zicea chiar designerul Greg Natale “mobilierul de calitate este precum o rochie neagra”. Aceste piese Grange clasice au acum un aspect ce va fi cu siguranta la fel de surprinzator si peste 20 sau chiar 30 de ani.

Fotografii: Colectia Grange X Greg Natale

COMMENTS ARE OFF THIS POST