Compartimentari interioare ingenioase pentru mai mult spatiu

aprilie 22

Cand intri intr-un magazin entuziasmat sa cumperi un cadou, un accesoriu pentru casa, o piesa de mobilier sau esti decis sa-ti mobilezi intreaga casa, prima reactie pe care o ai este data de considerentele estetice. Caci, trebuie sa recunoastem, daca ne place un obiect, ne intereseaza apoi pretul lui, daca este disponibil ori nu, din ce este realizat ca sa reziste cat mai mult, daca dimensiunile lui se incadreaza in caminul nostru si tot asa…

Proiect-Ap-rezidential-Bucuresti-8        Proiect La Maison

Este o reactie fireasca si utila, toti acesti pasi ne conduc catre obiectul cel mai potrivit pentru caminul nostru. Insa, oricat de incantat esti de cele descoperite intr-o prima faza, nu te rezuma la perceptiile de moment, ci vizualizeaza piesa in context, raportand-o la nevoile tale de trai zilnice.

proiect-la-maison-30 Proiect La Maison

Deschide usa dulapului, ca sa vezi daca e potrivit pentru tine!
O usa deschisa ofera, intotdeauna, noi perspective. Chiar daca suna metaforic, se aplica si in cazul dulapurilor, indiferent de destinatia lor. Caci deschizand usa, verifici calitatea balamalelor, eficienta sistemului de inchidere/deschidere, dar mai ales compartimentarea interioara.

shoroom-ul-la-maisonColectii Gien in showroom La Maison

SHOP-NOW-OUFARFURIE-GIEN

Descopera oferta noastra de rafinate colectii frantuzesti Gien accesand www.laboutique.ro, si lasa-te surprins de multe alte suprize, promotii si oferte variate pentru un camin stilat de colectie.

SHOP-NOW-PROSOPSETURI-COSMETICE

O compartimentare eficient gandita poate face minuni!
Fara ca spatiul sa fie aglomerat, poti avea la indemana intr-o perfecta ordine, tot ce ai nevoie. Important este ca dulapul sa fie prevazut cu etajere mobile – ce pot fi ascunse atunci cand nu sunt folosite, cu sertare ingenios compartimentate – pentru a pastra, pe categorii alese de tine, micile obiecte vestimentare sau diverse accesorii, sau cu suporturi rabatabile pentru rochile lungi sau din tesaturi bogate. Extrem de eficiente sunt dulapurile cu etajere interschimbabile, pe care sa le poti pozitiona la diferite inaltimi, adaptate dimensiunilor obiectelor pe care le asezi in dulap.

20151208_164021Showroom La Maison

proeict-la-maison-5Showroom La Maison

Ce trebui sa ceri unui producator de mobilier?
Fie ca vrei sa-ti realizezi mobila la comanda, dupa schitele tale, ale unui designer, sau iti cumperi piese de mobilier pe care vrei sa le personalizezi, este bine sa stii ca te poti bucura de anumite beneficii.

proiect-la-maison-11Proiect La Maison

showroom-la-maison-10   Proiect La Maison

Iata de ce detalii trebuie sa te asiguri cand negociezi cu producatorul ori cu furnizorul de piese de mobilier:

  • daca poti alege materialul si combinatia de materiale pentru dulap sau intreg ansamblul de piese de mobilier;
  • daca accesoriile si finisajele sunt la alegere;
  • daca elementele de compartimentare pot fi modificate si adaptate exigentelor tale;
  • daca toate aceste cerinte de mai sus influenteaza pretul final sau termenul de executie/livrare.

Proiect-Ap-rezidential-Bucuresti-14    Proiect La Maison
proiect-lamaison-15        Proiect La Maison

Spatiul interior ne confera acel confort psihic si mental care sa ne faca sa revenim mereu cu drag acasa. Din acest motiv, acorda o deosebita atentie compartimentarii interioare si alegerii celor mai ingenioase solutii pentru eficientizarea si optimizarea acestuia.

COMMENTS ARE OFF THIS POST