Dina Bandman face spectacol cu de Gournay

iulie 10

De Gournay vă îndeplinește visul unui design interior perfect. Cunoștințele vaste și atenția la cele mai mici detalii reprezintă punctele cheie pentru a oferi proiecte unice și deosebite. De Gournay preferă culorile echilibrate și contrastante, care creează o aură de fericire.

Colecția Chinoiserie de la bine cunoscutul brand de Gournay, înveselește interiorul cu o grădină pictată manual – plină de frunze, de păsări și fluturi. Cel mai nou design de Gournay a fost creat în colaborare cu Dina Bandman pentru acest interior minunat de la San Francisco Decorator Showcase și evocă o idilă pastorală.

Lemon Grove 5. Interior by Dina Bandman. Photo by Christopher Stark

Stilul Dinei include influențe din orașele pe care le-a numit « acasa » ; California Cool, Southern Charm, Miami Art Deco, and New York Traditional. Ea se remarcă prin abilitatea de a îmbina stiluri diferite, dar respectă dorințele clientului, creează spații personalizate inspirate de personalitatea clienților și livrează proiecte uluitoare.

Lemon Grove descrie o livadă de pomi plini din fructe – frumoase lămâi, coapte, de un galben viu, pictate pe un fundal de mătase de un verde deschis. Designul este frumos, dar deosebit tocmai prin simplitatea sa. O parte dintre fructe au fost brodate manual cu mărgele și paiete, pentru a ieși în evidență printre vecinele lor. Inspirat de lămâii din California, camera emană veselie prin tapetul pictat manual, împodobit cu paiete.

Lemon Grove Beading Detail 2

De Gournay este încântat să prezinte împreună cu Dina Bandman o nouă tehnică de beading, numită « Lemon Drop Lullaby ». pentru o sofisticată cameră a copiilor. Galbenul și verdele mentă înlocuiesc culorile tradiționale roz și albastru pentru a crea un design rafinat pentru camera copiilor. Draperiile acruite ale ferestrelor au fost pictate manual cu același model, iar frunzele copacilor se înalță până la tavan.

Lemon Grove 1. Interior by Dina Bandman. Photo by Christopher Stark

De Gournay – Tapet realizat manual pentru camera copilului

Camera copiilor este un loc în care veți petrece mult timp în primii ani de viață ai copiilor. De aceea este important să aveți un spațiu cu o atmosferă calmă și confortabilă. Tapetul și draperiile din colecția Chinoiserie oferite de Gournay sunt perfecte pentru a decora o cameră elegantă și luminoasă. Acestea vă vor ajuta să creați un spațiu deosebit pentru a vă bucura de primii pași ai copiilor. În același timp, pentru copii va fi un loc de joacă minunat în care își vor petrece copilăria.

Lemon Grove 2. Interior by Dina Bandman. Photo by Christopher Stark

Grădina cu lămâi pictată manual oferă un sentiment de liniște mamelor și copiilor. Culorile folosite induc o stare de relaxare și fericire. Este un cadru perfect pentru a te bucura de zâmbetele copiilor și pentru a crea momente fericite alături de ei.

De Gournay dorește să ofere clienților lor posibilitatea de a decora și de a personaliza tapete pictate manual; iar broderia manuală are minunata capacitate de a aduce la viață elementele pictate manual și să adauge un efect tridimensional unui produs bidimensional.

Designed by @dinabandmaninteriors with hand painted de Gournay wallpaper and fabric. 📷 by @christopherstark at the @sfshowcase

COMMENTS ARE OFF THIS POST