La Cornue in culorile designerului Suzanne Kasler

octombrie 12

Despre brandul francez La Cornue se pot spune multe si toate cu admiratie.

Reactia pe care o poti avea atunci cand vezi pentru prima data o piesa semnata La Cornue este acea de exaltare si de atractie iremediabila. Designul este unul spectaculos, iar maniera in care sunt decorate masinile de gatit La Cornue le individualizeaza si le face recognoscibile in lumea intreaga.

In 2016 cei de la La Cornue au introdus una din cele mai inovative si interesante teme din industria elementelor utilitare si anume personalizarea culorilor. Suzanne Kasler (arhitect si designer) a realizat cea mai inedita colectie de culori pentru La Cornue, o colectie conceputa special pentru a acoperi pana si cele mai excentrice gusturi.

05-sklacornueportrait

Suzanne s-a inspirat pe parcursul unui an de zile din tot ceea ce o inconjura reusind astfel sa obtina o gama unica de culori pastelate. Talentul, eleganta, rafinamentul si incredibila inspiratie a acesteia pot fi astazi intalnite in colectiile La Cornue.

Colectia include zece nuante delicate, nuante care aduc multa bucurie in bucatarie, iar piesa de rezistenta o reprezinta rozul, rozul pal.

la-cornue-620x509-coperta

Ea declara despre aceasta colectie ca: „Acestea sunt tipuri de culori pe care le vad in timp ce calatoresc in Europa. Ignorat si stins. Destul de subtil, ca sa nu te plictisesti niciodata de ele. Clasic, nu la moda”.

Gama a fost gandita pentru a aduce un strop de prospetime in vietile celor ce achizitioneaza astfel de piese unice.

suzanne-kasler-la-cornue-reviving-charm1234

Inspirata de natura si tot ceea ce o inconjoara, colectia promite a fi cea mai buna alegere pentru casa ta, e acel element ce poate face diferenta intre banalitate si unicitate.

Va prezentam pe scurt cele zece nuante create de Suzanne Kasler pentru La Cornue. Acestea sunt Liberte, Blanc, Tranquille, Pasture, Basilica, Tapestry, Roquefort, Provincial, Roux si Soverign si iata-le prezentate mai jos:

  • Un simplu ghiveci cu flori de un roz pastel aflat pe masa unei terase a fost sursa de inspiratie pentru nuanta numita ulterior ”Liberte”.

inaltime-477-1

  • Mirosul si puritatea florilor de levantica, simbol al regiunii Provence au avut un cuvant decisiv in alegerea nuantei „Blanc”.

2-2

  • O plimbare linistitoare pe malul Senei si apa cristalina au dus la aparitia nuantei ”Tranquille”.

capture2-22

  • O gradina desprinsa parca dintr-un basm cu o alee lunga si multa verdeata are la capatul ei povestea nuantei ”Pasture”.

pasture-1

  • Iubitoare de tot ce inseamna frumos, aceasta vede frumosul in orice element, iar o simpla vizita la Vatican a fost suficienta pentru aparitia nuantei “Basilica”.

basilica-2

  • Indragostita de Franta, vede frumosul si in cele mai simple lucruri cum a fost o fata de masa. Aceasta banala fata de masa a fost piesa de rezistenta a nuantei “Tapestry”.

tapestry-2

  • Niste prajiturele asezate pe o farfurie au inspirat-o pe Suzanne in alegerea nuantei “Roquefort”.

roquefort-2

  • Fatada prafuita a unui hotel vechi este muza pentru nuanta “Provincial”.

provincial-2

  • Valurile ce lovesc cu putere stancile au fost si ele un element inspirativ pentru nuanta “Roux”.

roux-2

  • O usa veche si scorojita, de un verde prafuit a dus la aparitia nuantei “Soverign”.

soverign-2

Colectia semnata de Suzanne Kasler poate fi un punct de plecare pentru amenajarea intregii case. Pianele de gatit La Cornue sunt adevarate bijuterii in orice bucatarie, acestea pot aduce o stare de bine si o nota de eleganta. Dincolo de finisajele si accesoriile absolut impecabile, fiecare pian de gatit este unic si poate fi croit pe nevoile si dimensiunile bucatariei clientului.

La Maison este unic distribuitor in Romania pentru La Cornue si daca doresti sa vezi doua modele veritabile, te asteptam in showroom-ul nostru (Bulevardul Dacia nr. 73, Bucuresti). Indiferent ce culoare vei alege, rezultatul va fi in acelasi timp clasic dar si contemporan.

Credit fotografii: La Cornue.

COMMENTS ARE OFF THIS POST