Categorie: Lumea celor mici

Dina Bandman face spectacol cu de Gournay

iulie 10

De Gournay vă îndeplinește visul unui design interior perfect. Cunoștințele vaste și atenția la cele mai mici detalii reprezintă punctele cheie pentru a oferi proiecte unice și deosebite. De Gournay preferă culorile echilibrate și contrastante, care creează o aură de fericire.

Idei pentru amenajarea unei camere de printesa!

mai 18

Amenajarea unei camere pentru copii este o provocare pentru un arhitect de interior – ea deschide o lume intreaga de posibilitati, chiar si pentru spatiile mici. Pentru orice copil camera lui este un univers magic si este firesc ca acesta sa-si doreasca o amenajare care sa transpuna in realitate lumea de basm pe care si-o imagineaza. Baieteii se viseaza de obicei supereroi, iar fetitele… oare exista vreuna care sa nu-si doreasca sa fie printesa?

3 motive sa alegi culori pastel in camera copilului

iulie 7

Poate parea un cliseu atunci cand vorbim de asocierile cromatice cu diverse stadii ale vietii noastre, cu anumite evenimente din viata fiecaruia sau cu stiluri de ambientare. Cand vorbim despre nunta cu totii ne gandim la albul pur, cand sarbatorim Craciunul ne vedem casa in rosu, verde si auriu, iar cand pe lume vine o fetita intregul Univers are reverberatii de roz.