Micile detalii fac diferența – întrerupătoare și prize Meljac

iunie 8

Ați observat vreodată cum un întrerupător neatractiv poate strica atmosfera dintr-o cameră? Micile detalii fac diferența și oricât de spectaculos ar fi conturat un ambient, chiar și un singur element ce este foarte puțin vizibil, cum este întrerupătorul sau priza, poate distorsiona întregul concept, ducând la anularea sa estetică.

Cei mai siguri pași pe care trebuie să-i parcurgi în orice proiect privind instalațiile electrice sunt următorii: stabilirea traseului conductelor, plasarea funcțională a prizelor și a întrerupătoarelor și, nu în ultimul rând, alegerea acestora în consonanță cu stilul ambientului pe care urmează să-l conturezi. Nu uita că într-o amenajare unde se investește într-un mobilier luxos, în corpuri de iluminat spectaculoase; într-un finisaj la pereti elegant, prizele și întrerupătoarele își au rolul lor, punând în valoare întregul ambient dând clasă întregii amenajări.

Brandul Meljac, distribuit exclusiv în România de către La Maison, produce cele mai frumoase întrerupătoare; prize și alte accesorii de iluminat, din toată lumea. Colaborarea noastră a început în 2010 iar clienții noștri sunt foarte mulțumiți de calitatea acestor produse.

Înființată acum 20 de ani de inginerul Andre Bousquet, compania Meljac a livrat materiale pentru iluminat către Versailles, Louvre dar și multor designeri francezi. Toate produsele oferite de Meljac au un design epurat, fiind realizate dintr-un material cu aspect nobil. Sunt realizate fie din alamă solidă sau argint și se găsesc în mai mult de 25 de finisaje. Toate sunt realizate la comandă la fabrica companiei din afara Parisului și pot fi personalizate.

Acum patru ani, Meljac a înființat LVL-SUA pentru a introduce linia în comerțul din SUA și Canada. LVL-USA este unicul distribuitor pentru America de Nord. Produsele Meljac realizate pentru piața americană se concentrează asupra sistemelor de automatizare a locuinței, pentru controlul inteligent al clădirii; nu sunt destinate înlocuirii unui întrerupător sau două, ci sunt destinate să funcționeze cu setări de iluminare pentru toată casa.

Iată mai jos o fotografie din hotelul La Reserve din Paris, unde este prezentată lampa de citire Tuliipe de la Meljac cu un finisaj antracit, alături de un întrerupător de perete. Acest întrerupător are trei butoane pentru iluminarea întregii încăperii, dar și un buton pentru ON/OFF pentru întrerupere totală.

Meljac se referă la întrerupătoarele sale de lumină ca la niște tastaturi, datorita aspectului butoanelor. Iată mai jos o versiune de ‘tastatură’ din alamă cromată cu butoane, cu opțiuni de iluminare, dar și control on/off.

Compania face, de asemenea, prize minimaliste pentru pereți și pardoseli de baie și bucătărie. Aceste modele de prize se numesc Sol și sunt rezistente la apă (exemplu in fotografia de jos). Prizele Meljac pentru piața din America de Nord au socluri protejate de UL.

Iată mai jos o priză de USB dublă și o serie de întrerupătoare duble, inclusiv un întrerupător personalizat. Ce este special la acest întrerupător, este că a fost gravat cu laser cu simbolurile desenate chiar de către client.

De asemenea, un alt avantaj al prizelor și întrerupătoarelor Meljac este că îți oferă posibilitatea să le montezi vertical sau orizontal; astfel le poți adapta cum e mai bine în decorul casei. Printre multele produse ce le oferă Meljac, se află capacele de termostat (arătate dedesubt) și plăcile de sistem de alarmă.

Gama de produse Meljac este mare, tu trebuie doar să te decizi ce anume dorești. Așadar, te așteptăm în showroom-ul nostru (Bd Dacia, Nr 73, Sector 2, București) cu o mulțime de idei de amenajare!

Prize și întrerupătoare Meljac

COMMENTS ARE OFF THIS POST