Spa la tine acasa

octombrie 14

Cred ca exista o dorinta comuna pentru toti oamenii, indiferent de stilul de viata sau de nivelul de trai al fiecaruia in parte, de a evada din tumultul cotidian si de a ne incarca bateriile pentru o noua zi. Fiecare are optiunile proprii, adaptate firii fiecaruia, dar exista un lucru comun pentru noi toti. Ne place sa ne relaxam acasa, intr-un ambient homey si cald.

In domeniul beauty exista tendinta de a personaliza serviciile, tratamentele si chiar si spatiile unde se desfasoara ritualurile de infrumusetare, tocmai pentru ca cel care trece pragul unui spa sa se simta cat mai confortabil, ca acasa.

Dar de ce sa nu castigam timp pretios pentru noi si sa avem propriul spa chiar la noi acasa? Nu, nu e deloc complicat! Nu e nevoie de investitii fabuloase in dotari si aparatura sofisticata. Poti sa te simti cu adevarat rasfatat(a) daca te inconjori de un decor imbietor, relaxant si accesorizat astfel incat sa te simti pret de cateva clipe sau cat iti doresti ca un adevarat star de cinema.

Primul pas catre o victorie personala

spa_r1

Proiect Grange

Gandeste baia ca un sanctuar in care sa-ti conturezi propriul eden. Indiferent de stilul de ambientare agreat iti sugerez sa mizezi pe materiale cu personalitate, care sa confere caldura interiorului atat prin textura, cat si prin culoare. Nu elimina din lista de optiuni marmura, travertinul sau alte placari dure, caci si ele pot fi imbietoare, daca montezi un sistem de incalzire prin pardoseala sau daca plasezi ici-colo covoare pufoase, care sa-ti mangaie picioarele dupa baie.

Alege un mobilier elegant, cu forme compacte si cu un design cat mai atractiv, astfel incat sa-ti induca ideea ca te afli intr-o camera de relaxare, nu intr-o baie obisnuita. In acest sens este bine ca dulapurile sa aibe fronturile inchise cu usi mate, astfel incat sa nu se intrevada ce pastrezi in interior, pe etajere. Decorul va fi, astfel, unul armonios.

Cine te rasfata cel mai mult?

Essentielle_Corail

Te-ar mira daca ti-as spune ca prosoapele sunt esentiale pentru a te relaxa complet? Un prosop gros, pufos, este cel care iti atinge pielea imediat dupa baie si te invaluie in caldura lui. Este un moment fascinant, intim, caci este atat de placuta acesta experienta senzoriala care te pregateste pentru ritualul de infrumusetare cu ajutorul cremelor. Cu cat este mai placuta textura unui prosop, cu atat iti vei dori sa petreci mai mult timp ”imbratisata” in prosop si sa te lasi in voia unei reverii odihnitoare. De aceea, acorda atentia cuvenita si fa-ti un cadou binemeritat: cumpara-ti prosoape de calitate. Mergi la sigur cu cele din colectia Turpault sau Nina Ricci, pe care le gasesti la A La Maison. Unele albe, brodate, iti vor da senzatia de curatenie, de puritate, te vor face sa te simti bine si sigura pe tine. Datorita calitatii lor ireprosabile sunt usor de intretinut, culoarea ramane la fel de fresh si stralucitoare si in plus, nu se demodeaza.

Bio Essentiel - Nucsoara

Momentul tau de rasfat maxim, invaluit in parfum

Aromoterapia este un compagnion care te conduce direct catre starea de bine. Ce poate fi mai placut decat sa faci o baie lunga, invaluita intr-un spumant de baie parfumat, in timp ce in baia ta se simt aromele preferate, emanate de lumanari parfumate si de accesorii deco parfumate. Un joc de lumini difuze si arome potrivite te vor face sa uiti de tot ce ti-a incarcat sufletul si mintea peste zi. Cand vei iesi din baia astfel ambientata pentru tine, te vei simti un alt om: in armonie cu tine, gata sa arati lumii frumusetea ta interioara!

inspirace_56

Si acum pentru ca ai descoperit cat de importante sunt aceste momente, poti oferi si persoanelor indragite aceste minunate clipe de relaxare. Noi ti-am pregatit cateva seturi pe care le poti oferi cadou..

COMMENTS ARE OFF THIS POST