Adu fericirea pe chipul ei cu un cadou inspirat!

decembrie 11

A oferi un cadou este un prilej perfect sa ne aratam aprecierea, sa aducem zambete sincere, sa facem surprize dintre cele mai haioase…toate cu un singur scop: pentru un strop de fericire!

cadouri-rafinate-de-colecti

Nu lasa un astfel de moment sa fie efemer, pragmatic tradus – ofera cadouri inspirate nu care sa fie rapid uitate pe rafturi dosite! Mai ales daca este vorba de o doamna, domnisoara sau fetita, indiferent de statutul pe care il are in viata ta. Sclipirile entuziaste din ochii unei femei sunt de nepretuit, asa ca acordati frumoasa sansa de a fi beneficiarul multumirilor frumoase si sincere.

colectii-gien

Cum alegi darul perfect?
In primul rand trebuie sa cunosti bine persoana careia urmeaza sa-i oferi cadoul, sa stii ce gusturi  sau ce aspiratii are. Fereste-te de ghidaje prozaice in alegerile tale si nu eticheta cumparaturile  care urmeaza sa le faci. E adevarat ca Marilyn Monroe canta cu ani in urma ”Diamonds are a girl’ s best friend!”. Insa exista si alte lucruri care pot bucura o femeie si o pot face sa se simta ca o adevarata vedeta. Ii poti oferi de exemplu o caseta de bijuterii, transparenta. Pe langa o piesa fina de decor, doamna va primi si un mesaj subliminal, pe care cu siguranta il va aprecia: acea caseta urmeaza sa pastreze bijuterii oferite cu drag. De cate ori va trece prin dreptul unei astfel de casete, o doamna va zambi, caci prin laturile de cristal va revedea delicatele accesorii primite cu ocazii speciale. Cadouri stilate pentru un design sarmant poti cumpara accesand A La Maison-Boutique Online.

alexandre-turpault-set

nina-ricci-colectia-caprice

Parfum si jocuri de lumini
O atmosfera intima intr-un camin calduros este un vis pe care orice femeie isi doreste sa-l concretizeze la ea acasa. Mergi la sigur cu un cadou inspirat din acesta dorinta. Asadar, intuieste-i personalitatea… poate este puternica sau misterioasa, sau din contra solara si joviala, sau romantica… Pentru toate aceste fatete ale eternului feminin exista acele mici bijuterii delicate care pot transforma orice ambient intr-unul imbietor. Lumanarile parfumate, in suporturi rafinate pot fi completate cu pernute moi, al caror pattern sa fie armonizat cu cel al suporturilor de lumanari.

lumanari-parfumate-designer

Realizeaza grupaje de lumanari cu dimensiuni diferite pentru un joc placut de umbre. Axeaza-te pe aceasi categorie de arome: fructate, florale, exotice, pentru ca totul sa fie in deplina armonie. Si ce poate fi mai placut decat sa privesti flacarile jucause ale lumanarilor parfumate asezata confortabil intre perne frumos colorate !?
Lumanari parfumate in set cu pernute potrivit decorate vei gasi in colectiile Designers Guild daca accesezi A La Maison – Boutique Online.

perne-decorative-designers-

Rasfat pentru toate simturile
Cosmeticele continua sa fie in topul preferintelor doamnelor de orice varsta. Un univers parfumat, in care sa redescoperim de fiecare data placerea unei imbaieri in spume fine este ceea ce da unei femei nu doar energie ci si feminitatea evocata intr-o maniera personala. Pentru astfel de clipe divine, ofera-i diverse sapunuri lichide ori solide, produse de la Campagnie de Provence, caci se va bucura nu doar de parfumul lor imbatator, toate simturile si intreaga fiinta se vor bucura de beneficiile acestor produse de cea mai buna calitate. Si pe acestea le poti cumpara de la A La Maison, Boutique Online.

compagnie de provence anason pachiuli

set-de-menta-compagnie-de-provence

Daca tot ajungi in magazin, indreapta-ti atentia si catre colectiile de prosoape din bumbac sau halate de baie, realizate din acelasi bumbac organic, care o vor face sa se simta ocrotita si mangaiata atunci cand iese din cada inspumata. Colectii superbe gasesti la brandurile Nina Ricci, Hamam, Designers Guild, Bedeck, Ballet sau Alexandre Turpault, toate disponibile prin A La Maison – Boutique Online.

prosoape-organice

prosop-alexandre-turpault

Nu exista multumire mai mare decat un zambet sincer. Cand oferi un cadou nu exista retete sigure. Totul tine de momentul de empatie care ia nastere atunci cand oferi si cand ea primeste cadoul. Fericirea de pe chipul ei tine loc de mii de cuvinte iar daca ingana radioasa melodie a Ninei Simone ”My baby just cares for me”…

… esti si tu un om fericit.
Sarbatoriti fericirea impreuna!

COMMENTS ARE OFF THIS POST