Biblioteca – un mobilier pentru iubitorii de carte!

mai 4

Deși trăim în epoca digitală, în timpurile în care mai degrabă renunțăm la o carte tipărită în favoarea unui document online, nimic nu se compară cu experiența de a citi o carte cu pagini reale și miros familiar de hârtie și cerneală. Bibliotecile sunt oaze de cunoaștere care pot exista în orice locuință sau birou. Această piesă de mobilier este o sursă de inspirație și relaxare și nu poate lipsi din locuința niciunei persoane ce are o înclinație înspre lectură. Indiferent de dimensiunea colecției de volume pe care o deține o persoană sau o familie întreagă, biblioteca este cel mai potrivit loc pentru păstrarea cărților.

proiect la maison biblioteca realizata la comanda semineu

Bibliotecă – Proiect La Maison

Așadar, dacă îți dorești o bibliotecă frumoasă care să te reprezinte, te sfătuim să apelezi la un producător de mobilă la comandă. Rolul mobilierului făcut la comandă este acela de a se conforma nevoilor tale, fie că dispui de un spațiu mai puțin permisiv, fie că vrei un design personalizat. Cu un design personalizat poți obține o amenajare inedită și armonioasă, potrivită stilului încăperii. Sigur că biblioteca va trebui să fie realizată în concordanță și cu celelalte piese de mobilier din încăpere, însă imaginația și un producător de mobilă la comandă pot să vă ducă la niște rezultate remarcabile.

biblioteca realizata la comanda proiect la maison

Bibliotecă – Proiect La Maison

biblioteca la comanda proiect la maison

Bibliotecă – Proiect La Maison

Oricare ar fi opțiunea ta, o bibliotecă la comandă trebuie să țină cont de toate detaliile. Design-ul personalizat, dimensiunile potrivite și amprenta personală asupra mobilierului sunt esențiale. Tot ce mai rămâne de spus despre cum să îți amenajezi o biblioteca la comandă este modul în care îți aranjezi cărțile, revistele și obiectele personale pe rafturi. Spre exemplu, îți poți organiza cărțile după colecții, mărimi sau culori.

proiect la maison biblioteca grange

Bibliotecă – Proiect La Maison

Acest loc în care pot fi stocate cărți, documente, albume foto, reviste și multe altele, își are originile în antichitate. Deși structura sa este atât de simplă, este extrem de apreciată de iubitorii de artă și cultură. Semnificația istorică a bibliotecii nu este, însă, singurul motiv pentru care un număr mare de persoane aleg să o includă în planul de amenajare al unei locuințe sau al unui birou. Ea are un rol practic deosebit și oferă posibilitatea unei organizări impecabile.

Grange Composition biblioteca la maison

Bibiliotecă Grange

Un alt atribut care determină iubitorii design-ului interior să includă biblioteci în planul de amenajare este aspectul deosebit al acesteia. Desigur, bibliotecile din lemn masiv vin cu avantaje majore față de cele realizate din materiale cu o rezistență scăzută, așa cum este PAL-ul. Proprietățile lemnului masiv precum rezistența, puterea de absorbție a umiditătii, puterea de izolare fonică și termică permit păstrarea unui aspect impecabil în timp și a unui mediu plăcut, confortabil și sănătos.

biblioteca culoare puternica la maison

Bibliotecă – Sursa Pinterest

Bibliotecile din lemn masiv conțin deseori elemente decorative deosebite, potrivite cu restul mobilierului, creând o senzație de armonie. Acestea sunt elegante, exprimă profesionalism, durabilitate și finețe. O locuință în care este prezentă o astfel de piesă de mobilier este privită cu alți ochi,.iar un birou care conține o bibliotecă din lemn masiv exprimă credibilitate și seriozitate.

biblioteca pinterest albastra la maison

Bibliotecă – Sursa Pinterest

Bibliotecile nu au nevoie de procese de întreținere speciale și totuși, sunt extrem de rezistente. Biblioteca din lemn masiv poate fi construită folosind orice dimensiuni, însă este impunătoare,.frumoasă și inspirațională atunci când se întinde pe un perete întreg. Biblioteca realizată pe tot peretele ne duce cu gândul la un mobiler clasic, impunător și sofisticat.

grange biblioteca pe tot peretele la maison

Bibliotecă Grange

Timp de zeci de ani, mobila din lemn masiv a fost asociată cu clasicismul și aspectul rigid al unei încăperi. În ciuda acestei opinii extrem de populare, mobilierul din lemn masiv poate fi adaptat tuturor trendurilor și tipurilor de design. Datorită elasticității și a numeroaselor proprietăți ale acestui material, mobilierul poate căpăta orice formă, culoare și aspect.

directoire grange biblioteca pe perete

Bibliotecă Grange

O bibliotecă frumoasă își găsește locul nu doar într-o încăpere dedicată ei, ci și în living, dormitor sau chiar hol. Aceasta poate fi integrată perfect în stilul oricărei încăperi. De la clasic la modern, rustic sau industrial, orice design este realizabil. Ai nevoie doar de puțină inspirație!

Biblioteca

COMMENTS ARE OFF THIS POST