Bucataria ca acasa!

septembrie 14

Am creionat cu  lejeritate acest decor stylish, fara intruziuni contrastante si am amenajat aceasta bucatarie chiar in showroom-ul nostru, cu mobilier la comanda, pentru ca am vrut sa demonstram ca eleganta nu are varsta. Culorile clare si piesele cu design rafinat au asigurat reusita amenajarii noastre.

bucatarie-showroom-lamaison

Atunci cand am demarat acest proiect, am dorit sa cream un spatiu cu un aer classy, care sa capteze atentia prin detaliile subtile, nu prin accentele epatante. Eleganta ambientului se datoreaza in primul rand manierei rafinate in care au fost asortate finisajele, materialelor din care este realizata mobila (mobilier la comanda realizat in fabrica noastra!) si accesoriilor.

detalii-bucatarie-showroom-la-maison-bucuresti
In aceasta bucatarie mobilierul este mobilier la comanda si este unul cu influente retro ponderate, iar culorile sunt calme, imbietoare. Monotonia nu si-a facut simtita prezenta, decorul fiind pigmentat cu accesorii utile, dar care, datorita aspectului lor, pot fi considerate mici bijuterii de efect. Din aceasta categorie fac parte manerele alamite si butonii patinati, robinetele fancy si vesela bogat ornamentata. Materialele frumoase pe care le-am folosit nu fac altceva decat sa sporeasca frumusetea fiecarui detaliu, iar lumina naturala difuza face si mai atragatoare aceasta amenjarae cu mobilier la comanda.

accesorii-bucatarie1

Pentru ca nu conteaza doar sa stii sa gatesti, ci si vasele in care gatesti,  brandul francez Mauviel produce cele mai bune si rezistente vase din cupru si, mai nou, inox si aluminiu. Acestea sunt folosite de marii chefi ai lumii si sunt recomandate pentru bucatariile profesionale si responsabile de savorile nebanuite ale delicateselor.

mauviel-copper-tri-ply-roaster-with-rack-product-review

Trecem la accesoriile cele mai delicate: portelanurile Gien, a caror traditie merge pana la inceputul secolului XIX (1821). E greu de ales intre colectiile lor, ale caror detalii sunt extrem de pretioase, insa trebuie sa stii ca poti comanda portelanuri special create pentru tine, inscriptionate cu monograme sau motive ce-ti contureaza povestea.

accesorii-bucatarie-mauviel-si-gien

Dincolo de finisajele si accesoriile absolut impecabile, fiecare pian de gatit este unic si poate fi croit pe nevoile si dimensiunile bucatariei clientului. Te invitam sa admiri un La Cornue veritabil in showroom-ul La Maison (Bulevardul Dacia nr. 73, Bucuresti) si iti garantam ca vei gandi bucataria in jurul lui. Iata, in imaginile de mai jos, cat de mult se schimba aspectul bucatariei in functie de culoarea masinii de gatit La Cornue.

cuptor-la-cornue

Si pentru ca ne place sa aducem tot ce e frumos si nou, ne pregatim sa amenajam o a doua bucatarie in showroom-ul nostru, tot cu mobilier la comanda, dar pentru aceasta vom pregati un articol de blog separat.

COMMENTS ARE OFF THIS POST