Bucataria clasica, piesa de rezistenta din casa ta

martie 16

Unul dintre cele mai recomandate stiluri atunci cand vine vorba de amenajarea bucatariei este cel clasic. Acest stil este reprezentat cu succes prin mobilier din lemn masiv; pardoseli placate cu marmura sau alte materiale nobile si blaturi din piatra naturala. Decoratiunile specifice acestui stil vor radia prin eleganta si rafinament; iar culorile folosite vor fi unele temperate, in nuante de gri, crem sau maro. Acest tip de bucatarie este recomandat pentru orice tip de spatii, nu numai pentru casele cu spatii generoase.

bucatarie la comanda proiect la maison

Cand alegi mobilierul pentru bucatarie, tine cont de faptul ca piesele lacuite apartin mai degraba stilului modern; cele mate dau un aer sobru, dar sunt mai elegante si se potrivesc unei bucatarii clasice si sofisticate.

bucatarie foto pinterest la maison

Liniile simple, culoarea naturala a lemnului si accesoriile sunt reunite in bucataria clasica. Ambianta calda si primitoare se datoreaza in special materialelor, dar si a finisajelor si a accesoriilor din care este realizata mobila. Cornisele ce realizeaza imbinarea dintre tavan si mobilier, plintele si decorurile din lemn aplicate mobilierului sunt accesorii ce pot reintregi decorul clasic. Alaturi de acestea, din bucatarie nu lipseste masa incapatoare pentru toti membrii familiei. Cand spatiul nu iti permite sa ai o masa in bucatarie, poti crea o insula. Aceasta poate servi atat pentru gatit cat si pentru loc de luat masa, cum se vede in imaginile de jos.

bucatarie la maison proiecte mobilier la comanda

Poti alege pentru blat, pentru zona de deasupra chiuvetei sau pentru podea, materiale care dau acel aer luxos incaperii; poti alege marmura sau granitul. Bucatariile traditionale pot include diverse modele decorative realizate din bucati de faianta, pentru un plus de culoare si personalitate, ca in fotografia de mai jos.

bucatarie la comanda proiect la maison

Chiar daca optezi pentru echiparea cat mai moderna si eficienta a bucatariei, lemnul va aduce un plus de armonie. Pentru bucatarii unice, care vor impresiona cu siguranta, alege lemnul masiv. Echipa noastra realizeaza mobilier la comanda, din lemn masiv, chiar in fabrica din Romania.

Piesele de mobilier la comanda pot capata orice forma si pot permite o mobilitate si o fiabilitate perfect pliata dupa nevoile fiecarui client. Cand vine vorba de electrocasnice, cea mai simpla metoda pentru a le ascunde este sa le faci sa se confunde cu piesele de mobilier la comanda. De exemplu, o hota incorporabila poate fi incastrata foarte simplu in spatele unui dulap, astfel incat nimeni nu o va observa. Frigiderul poate fi incastrat in acelasi corp de mobilier la comanda astfel incat bucataria sa aiba continuitate, iar designul sa para unitar si compact. Incearca sa plasezi cuptorul cu microunde si cafetiera intr-o zona in care culoarea lor sa complementeze nuanta mobilierului sau a zugravelii.

cuptor la cornue la maison mobilier la comanda

Pianele de gatit La Cornue sunt adevarate bijuterii si pot da culoare oricarei bucatarii. Dincolo de finisajele si accesoriile absolut impecabile, trebuie sa stii ca fiecare pian de gatit este unic si poate fi croit pe nevoile si dimensiunile bucatariei clientului.

bucatarie la comanda proiect la maison

Cum sa luminezi o bucatarie este un vesnic subiect de discutie si ingrijorare. Nu trebuie sa exageram totusi, este de ajuns sa intelegem si sa cunoastem tipurile de iluminat ce scot in evidenta detaliile. Iluminatul ambiental este acel iluminat general pe care il obtii prin lustre de tavan si cateva aplice montate pe perete. Ledurile ce se aplica pe lateralele dulapurilor sunt lumini suplimentare, pentru a vedea foarte bine ceea ce depozitezi pe rafturi. Pentru lumina de lucru se folosesc spoturi incastrate in corpurile suspendate astfel vor lumina direct blatul pe care lucrezi.

proiect la maison iluminat mobilier la comanda

Alte obiecte ce pot schimba fata bucatariei tale le reprezinta accesoriile din bucatarie, dar si obiectele de gatit. Poti opta sa pui pe un perete un suport special pentru cratite si tigai. Vasele din cupru de la Mauviel te pot ajuta foarte mult deoarece au un efect estetic ideal pentru o bucatarie clasica.

vase mauviel bucatarie proiect la maison

Suntem specializati in proiectarea si realizarea bucatariilor la comanda si cautam in mod constant sa combinam designul cu tehnologia. Consideram ca detaliile din bucatarie tin si de partea ascunsa a ei, asa ca atunci cand deschizi sertarele gasesti separatoare de tacamuri din lemn, compartimentari ingenioase si tot felul de accesorii care te fac sa te simti ca intr-o bucatarie profesionala.

Trimite-ne planul bucatariei tale si afla care este designul pe care ti-l propunem noi! Pentru mai multe detalii poti accesa site-ul nostru www.lamaison.ro sau ne poti suna.

 

COMMENTS ARE OFF THIS POST