Designers Guild – toamna/iarna 2019

decembrie 12

Designul interior este o artă aflată în continuă ascensiune, ce se încadrează tendințelor ce fluctuează de la an la an, dar care se și repetă la anumite intervale de timp. Captivați de fiecare detaliu în design și arhitectură, un grup de artiști din ultima decadă a secolului 19, cunoscut sub numele de The Aesthetic Movement, a influențat lumea din jurul lor în celebrarea și aprecierea frumuseții decorative, inspirând colecțiile de țesături imprimate, dar și modelele de tapet mural pitoresc.

Deși fiecare are libertatea de a-și personaliza locuința după bunul plac, vă insuflăm câteva modele de tapet din noul sezon toamnă iarnă Designers Guild ce aduce o viziune complet nouă și enigmatică a florilor pictate. Arta rafinată surprinde fiecare nuanță de înflorire în design-ul nou de țesătură și tapet. Colecțiile oferă o viziune cu totul nouă și enigmatică a florilor pictate, geometriilor puternice și dinamice, dar și indicii de acuarelă orientală, cerneală și broderii complexe. Într-o paletă plină de culori de miez de noapte cu note de contrast bogate, rezonante, veți descoperi o colecție versatilă contemporană, dar și extrem de atemporală.

„Există un moment frumos între schimbările anotimpurilor pe care le ador absolut. Este momentul perfect pentru a îmbrățișa acele mici schimbări cruciale care vor inspira din nou vitalitate în casă”

Tricia Guild, fondator și director creativ
 Tapet Designers Guild - La Boutique Online - Le poeme de fleurs midnight
Tapet La Boutique Online – Le poeme de fleurs midnight

Înfloririle în nuanțe tonale rafinate sunt imprimate digital într-un teren întunecat și climatic, pentru a crea o întipărire elegantă, atât în țesătură, cât și pe tapet. Bogăția extraordinară, eleganța evocatoare și detaliile senzuale fac ca acest model sa fie unul uimitor.

Tapet La Boutique Online – Shinsha scene blossom

Un copac de floare de cireș solitar prinde rădăcină în mijlocul unui pământ natural și delicat. Inspirat de frumusețe și de pigmenți intenși, acest frumos design de tapet floral prezintă un fundal minunat detaliat. Disponibil în două panouri divine, acestea pot fi utilizate singure sau împreună pentru a crea efectul care îți taie respirația.

 Tapet La Boutique Online - Fleur de nuit pale coral
Tapet La Boutique Online – Fleur de nuit pale coral

Arta rafinată surprinde fiecare nuanță de bujori înfloriți în nuanțe moi, senzuale. Conceput pentru a oferi profunzime și interes, tapetul Fleur de Nuit Pale Coral creează fundalul perfect pentru orice design elegant, modern și complet versatil.

 Tapet La Boutique Online - Miyako scene dove
Tapet La Boutique Online – Miyako scene dove

Tapetul redă o scenă mesmerică cu vârfuri de munte îndepărtate, fluturi și păsări, toate pictate în detalii fascinante și fluide. Frunzele de toamnă surprinse în detalii pictate manual fără efort sunt așezate deasupra unui pămant textural, cu atingeri moi de acuarelă ce ne imbie la reverie într-o adevarată scenă de liniște.

Tapet La Boutique Online - Geo moderne pewter
Tapet La Boutique Online – Geo moderne pewter

Culoarea fluidă a tapetului Geo Moderne Pewter se îmbină în acest model abstract și grafic cu o scară în cădere ce ne adâncește în paleta de culori. Observăm o geometrie expresivă contopită cu o atmosferă modernă, evidențiată prin accente metalice, oferind un aspect nou sezonului.

 Tapet La Boutique Online - Alphonse azure
Tapet La Boutique Online – Alphonse azure

Un model geometric remarcabil de forme tonale într-o paletă de culori subtilă, dar cu impact. Acest impresionant panou de tapet este tipărit digital pe un vinil în relief nețesut si este disponibil în două opțiuni.

 Tapet La Boutique Online - Kiyosumi celadon
Tapet La Boutique Online – Kiyosumi celadon

În tonuri fericite de celadon și jad, acest unic model de tapet vine cu o viziune romantică a frunzelor pictate în acuarelă, stratificate în mijlocul înfloritului de magnolie. Colecția propune flori distinctive, texturi sublime, modele elegante și câmpii perfecte.

 Tapet La Boutique Online - Yulan magnolia
Tapet La Boutique Online – Yulan magnolia

O redare magistrală a înfloritului de Magnolie pictată manual cu acuarelă, cuprinzând nuanțe naturale. Compoziția ornamentată de flori și frunziș fac acest floral ideal pentru pereții tăi.

 Tapet La Boutique Online - Suisai celadon
Tapet La Boutique Online – Suisai celadon

O scenă agitată de cer deschis meditativ ce poate fi disponibilă în două culori versatile, tapetul este pictat în mod expres cu o culoare bogată concentrată spre partea inferioară a acestor panouri înalte.

 Tapet La Boutique Online - Otto mosaic - dusk
Tapet La Boutique Online – Otto mosaic – dusk

O serie abstractă, geometrică, de dreptunghiuri este tipărită digital pe un vinil în relief pentru a sublinia textura fiecărui detaliu cu privire la designul său.

 Tapet Deisgners Guild - La Maison - Pastoral scene
Tapet Designers Guild – La Maison – Pastoral scene

Un peisaj clasic reprezentat printr-o scenă rurală densă și abundentă, cu animale galopante și un orizont textual subtil, prezentat în stilul clasic al companiei John Derian. Variația de anotimpuri este incredibil de texturală și păstrează o calitate fluidă și artistică. Acest tapet este disponibil în două scene, care pot fi utilizate singure sau împreună pentru a avea un efect minunat.

 Tapet La Boutique Online - Saraille – cobalt
Tapet La Boutique Online – Saraille – cobalt

Saraille, un design uimitor care nuanțează de la o culoare intensă până la alb de jos în sus sau de sus în jos. Un tapet extrem de popular, versatil și premiat, care poate crea totul, de la un sentiment real de dinamism, la o liniște tonală pașnică.

 Tapet Designers Guild -  La Maison - Indian sunflower
Tapet Designers Guild – La Maison – Indian sunflower

O scenă cuprinzătoare de floarea-soarelui indian, zini și alte botanice aduse la viață printr-o culoare vibrantă. Împărtășind noul design al tapetului nostru de floarea-soarelui indian, vă aratăm imbinarea culorilor din anotimpuri – ocru și stacojiu.

 Tapet Designers Guild - La Maison - Peonia grande
Tapet Designers Guild – La Maison – Peonia grande

Bujorii pictați manual fără efort în tonuri de culoare translucidă fac parte din colecțiile echilibrate dintre trecut și prezent, cu influență atât clasică cât și contemporană. Tipărit digital, acesta este foarte ușor de aplicat.

 Tapet Designers Guild - La Maison - Giardino segreto scene
Tapet Designers Guild – La Maison – Giardino segreto scene

Cea mai uimitoare compoziție a unei scene de grădină secrete, setată cu păsări colorate de paradis, împotriva cerului deschis dramatic, pentru a te face să te simți cu adevărat cufundat în Utopie. Acest tapet este disponibil în două panouri sublime, care pot fi utilizate împreună sau singure pentru a avea un efect uimitor.

Continuând să inoveze și să modernizeze designul interior, Designers Guild ne oferă o gamă elaborată de teme de fundal din care să ne putem inspira pentru a ne creiona căminul mult visat. Ne-am îndrăgostit încă o dată de ei anul acesta pentru temele propuse și pentru caracterul clasic ce reiese din fiecare model. Propunerile sunt de-a dreptul splendide și reușesc să transmită emoții doar uitându-te la ele.

Vă invităm să aflați mai multe detalii despre colecțiile de tapet și țesături Designers Guild – toamna/iarna 2019 vizitând La Maison si La Boutique. Sperăm să vă placă și să vă insufle dorința de a dărui finețe și culoare casei dumneavoastră!

COMMENTS ARE OFF THIS POST