Fericirea este traita in culori

noiembrie 9

Proprietara apartamentului, care ne-a devenit prietena la scurt timp dupa ce ne-a vizitat magazinul, era incantata de stilul promovat de brandurile de mobilier frantuzesc pe care le avem in portofoliu. Apartamentul sau era gata mobilat in momentul achizitionarii dar pur si simplu simtea ca nu se regaseste in acel spatiu.

poza-living-1
A venit la noi sa cumpere una-doua piese si, dupa cateva ore petrecute impreuna in compania cataloagelor si a unei cesti de cafea, ni s-a parut firesc sa mergem mai departe impreuna si sa o consiliem in ceea ce priveste decorul. Astfel, sedinta de shopping s-a transformat într-o colaborare frumoasa dupa o vizita la fata locului.
De indata ce am pasit în acest apartament, am simtit nevoia de mai multa lumina si nu ne referim la cea electrica. În zona de dining si de living exista deja un mobilier în culori inchise, ceea ce conferea spatiului un aer posomorat, care nu concorda cu personalitatea plina de energie a proprietarei si cu stilul de viața activ. Am propus câteva schimbari radicale, care într-o prima faza au frapat, pentru ca apoi sa fie adoptate cu entuziasm.

poza-living2
poza-dulapZambet adus de culorile pastelate
Am intrebat-o pe proprietara cum isi doreste sa fie caminul ei? Raspunsul ei nu ne-a surprins deoarece personalitatea, eleganta si deopotriva latura feminina a gazdei noastre ne-a dat anumite indicii asupra a ceea ce urmeaza sa conturam in acel spatiu. Si-a dorit un camin colorat, dar într-o maniera diafana si in care sa se regaseasca la sfarsitul unei zi de lucru.

dining-3
Faptul ca am putut sa ne jucam cu culori vii a fost pentru noi o premiera încantatoare, care ne-a motivat  sa transformam un micut apartament intr-un univers feminin, cu tuse delicate. In zona de dining am reluat aceleasi culori pe care le-am inserat in detaliile de la scaune.
Apartamentul sau  gata mobilat a fost supus unui facelift debordant iar melanjul de linii clasice și moderne, de tonuri tari și delicate a fost reteta de succes pentru acest camin stilat.

dormitor

COMMENTS ARE OFF THIS POST