Idei de amenajare cu tapet panoramic

februarie 14

Cand vine vorba despre amenajarea locuintei tale, nimic nu te poate opri sa iti lasi imaginatia libera. Astfel iti poti lasa amprenta personala asupra casei tale. Fie ca esti abia mutat in casa noua sau doar vrei sa faci o schimbare, peretii pot fi cel mai usor de schimbat. Acestia influenteaza ambientul camerei, luminozitatea si pot crea impresia de spatiu. Tapetul poate fi solutia cea mai potrivita, deoarece are un impact maxim. tapet panoramic

tapet designers guild lamaison panou panoramic

Tapet Giardino Segreto – Designers Guild

Desi, in tara noastra, a fost considerat demodat o perioada lunga de timp, tapetul a revenit la moda. Astazi putem gasi o paleta foarte larga, in culori si modele ce pot acoperi gusturile tuturor. In functie de tipul de suport al tapetului (adica materialul din care este realizat).acesta poate varia: tapet pe suport de hartie, tapet pe suport din fibre netesute sau pe suport din fibra de sticla.

designers Guild tapet la maison panou

Tapet Papillons eau de Nil – Designers Guild

Tapetul poate ajuta la mascarea anumitor defecte ale peretilor si poate corecta optic dimensiunile incaperii (prin culoare, pattern, textura). Tapetul permite realizarea unor decoruri spectaculoase, imposibil de realizat cu ajutorul vopselei de pereti. Odata instalat, rezultatul va fi unul cu adevarat profesionist, iar peretii locuintei tale vor arata impecabil, fara diferente de culoare sau pete, ca in cazul varului sau vopselei.

tapet degournay lamaison panou

Tapet Amazonia – De Gournay

Daca iti plac suprafetele uniforme sau pur si simplu vrei sa ascunzi anumite treceri catre alte incaperi, poti fixa tapet pe intregul perete. La fel de bine poti imbraca si usa, astfel incat atunci cand aceasta este inchisa sa ai in fata ochilor un imens tablou, uniform, asa cum puteti observa si in cazul de mai jos. Pentru astfel de idei este de preferat sa alegi tapet cu modele panoramice: peisaje, elemente grafice supradimensionate.sau imprimeuri geometrice repetitive, astfel incat imbinarile (de pe perimetrul usii) sa fie cat mai putin vizibile.

tapet degournay panoramic la maison

Tapet L’Eden – De Gournay

Brandul De Gournay, pentru care suntem distribuitor unic in Romania, are modele de tapet panoramic ce sunt adevarate opere de arta: un tablou cat tot peretele, in culori vibrante, care pot aduce natura sau visul preferat in casa ta. Daca in cazul tapetului obisnuit, pe fiecare rola modelul se repeta, in cazul celor pictate manual, modelul este unicat.

tapet degournay la maison panou panoramic

Tapet Rousseau – De Gournay

Toate tapetele De Gournay sunt pictate manual si pot fi personalizate prin dimensiuni, cromatica si stil de pictura. Un peisaj sau o scena clasica pot fi adaptate dupa dimensiunile peretelui tau; astfel desenul isi pastreaza coerenta si armonia, fara ca modelul sa se repete. Daca te hotarasti sa comanzi un astfel de tapet, trebuie sa tii cont ca realizarea lui poate dura pana la 20 de saptamani.

tapet degournay tapet panoramic la maison

Tapet Earley views of India – De Gournay

Tapetele panoramice au fost dezvoltate inca de la inceputul secolului al- XIX-lea de catre francezi si le-au numit Papiers Peints Panoramiques. Acest stil dateaza de pe vremea Revolutiei, continuand astfel traditia de pictura decorativa a panourilor ornamentale. Puteti aduce frumusetea naturii in interiorul locuintei sau sa fiti inconjurati de elemente dintr-o anumita epoca, un eveniment istoric sau o locatie geografica, toate acestea realizandu-se prin aplicarea unui astfel de tapet.

Ken Fulk tapety la maison tapet panoramic

Tapet Ken Fulk – De Gournay

Odata ce sunt aplicate pe perete, tapetele panoramice arata ca adevarate picturi murale. Probabil de aceea apare si confuzia pe care multi dintre noi o facem atunci cand privim doar imaginile. Neavand posibilitatea sa vedem textura suportului nu ne putem da seama daca este tapet sau pictura. Și da, aspectul incredibil de frumos este dat tocmai de faptul ca sunt pictate manual pe suporturi fine, precum matasea.

christian lacroix designers guild panou panoramic la maison

Panou Jardin des reves – Christian Lacroix prin Designers Guild

Cei de la Designers Guild, in colaborarea cu faimosul designer Christian Lacroix, pentru care suntem agenti in Romania, au lansat la inceputul acestui an, o colectie extravaganta, ce te duce cu gandul la jungla moderna. Imaginile de fundal au ilustratii exotice, iar liniile sunt de impact, avand cerul de un senin ametitor. Aceasta noua colectie are referintele inconfundabile ale casei Lacroix, inclusiv tapetele panoramice deosebit de frumoase si desenele tactile, toate fiind imprimate pe materiale netesute grele, pentru a usura prinderea lor de perete.

Tapet Salon Vert – De Gournay

Daca te-am inspirat sa-ti amenajezi casa cu tapet panoramic, te asteptam pentru consiliere la noi in showroom, in Bd. Dacia, nr. 73, Bucuresti. Odata ce ajungi la showroom, nu doar te inspiri, ci te si documentezi.de cum ar fi mai intelept sa le folosesti in proiectul tau de amenajare. Iar pentru mai multe detalii poti accesa si site-ul nostru www.lamaison.ro sau ne poti suna +40.723.393793.

Tapet panoramic

COMMENTS ARE OFF THIS POST