Majolica – noua colectie de tapet Designers Guild!

februarie 23

La inceputul lui 2017, cei de la Designers Guild s-au lasat inspirati de frumusetea vaselor Majolica pentru a lansa colectia cu acelasi nume. Aceasta colectie este inspirata de ceramica majolica si sticla colorata Murano. Majolica este un tip distinct de faianta, care a inceput sa prinda viata in mainile pricepute ale olarilor din timpul Renasterii italiene din secolul al 16-lea.

colectia majolica tapet designers guild la maison

Aceste frumoase damascuri florale si texturi de marmura sunt inspirate de pigmentii intensi si nuantele gasite in vasele Majolica. Colectia este imprimata digital si include motive florale extraordinare, dar si diferite jocuri geometrice. Majolica este disponibila intr-o gama de culori frumoase de la tonuri moi si naturale pana la tonuri mai intense.

Iata mai jos prezentate cele zece modele de tapet ce formeaza aceasta colectie:

1. Tapetul Pesaro

Acest tapet este un tapet decorativ ce isi are inspiratia in faianta de epoca, din ceramica, si este  vopsit in tonuri neclare cu aspect de tus de acuarela. Imprimat pe suport netesut pentru a putea fi montat usor, tapetul Pesaro are atat tonuri pline de culoare cat si neutre, pentru a se potrivi tuturor tipurilor de interioare.

pesaro colectia majolica tapet designers guild la maison

2. Tapetul Majolica

Creati  un design cu totul deosebit cu acest tapet imprimat digital. Inspirat de frumusetea atemporala si de intensitatea pigmentilor de ceramica Majolica, acest frumos tapet cu design floral are un fundal minunat si prezinta o cascada de flori.

majolica colectia majolica tapet designers guild la maison

3. Tapetul Arabesque

Tapetul Arabesque are o imagine de fundal uimitoare si este imprimat digital pe suport netesut pentru a putea fi montat usor. Modelul arabesc este dat de suluri de tus dramatice afisate in culori de acuarela.

arabesque colectia majolica tapet designers guild la maison

4. Tapetul Lustro

Lustro este un tapet cu un model la scara mica, ce are un detaliu asemanator marmurei. Este disponibil intr-o paleta larga de culori, de la nuante viu colorate, pana culori neutre, cu insertii metalice ocazionale. Acest tapet contemporan este imprimat pe suport netesut pentru a putea fi montat usor in orice decor interior.

lustro colectia majolica tapet designers guild la maison

5. Tapetul Faience

Iata un design de tapet cu o floare imprimata la scara mica, floare ce poate completa aproape orice interior. Ramurile de floare, pictate in tus de acuarela pe un fundal tern, sunt imprimate pe suport netesut pentru a putea fi montat usor.

De ce ne place modelul Faience? In primul rand estetica lui – modelul floral. Tocmai acest considerent a facut ca acest model sa fie foarte des folosit de decoratorii de pretutindeni dar si de iubitorii stilului floral.

faience colectia majolica tapet designers guild la maison

6. Tapetul Acanthus

Tapetul Acanthus  vine pentru a completa tesatura cu acelasi nume si este o reprezentare extrem de detaliata de flori si ferigi, evidentiate cu tuse fine de acuarela. Acest tapet floral elegant are presarat libelule frumos detaliate si este imprimat pe un pe suport netesut pentru a putea fi montat usor in orice decor interior.

acanthus colectia majolica tapet designers guild la maison

7. Tapetul Rabenschi

Acest tapet modern este creat de forme elegante desenate de mana, cu linii grafice rafinate si este disponibil intr-o paleta sofisticata de culori neutre. Imprimate pe un suport netesut pentru a putea fi montat usor.

rabenschi colectia majolica tapet designers guild la maison

8. Tapetul Berettino

Tapetul Berettino este un tapet floral cu design grafic elegant si este disponibil intr-o paleta de tonuri neutre si, pe alocuri are insertii de culoare metalica. Acest tapet are un design la scara medie, imprimat pe un suport netesut pentru a putea fi montat usor si poate fi utilizat atat in interioarele traditionale cat si in cele contemporane.

berettino colectia majolica tapet designers guild la maison

9. Tapetul Laterza

Un tapet la scara mica, cu un design de dungi in forma de romburi, dar cu un simt modern. Iluminat de tuse metalice, acest tapet elegant are un design grafic imprimat pe un suport netesut pentru a putea fi montat usor in orice interior.

laterza colectia majolica tapet designers guild la maison

10. Tapetul Patanzzi

Frunze suave in tuse de acuarela plutesc elegant peste acest tapet cu design subtil. Imprimat pe un suport netesut pentru a putea fi montat usor si intr-o paleta de culori neutre, acest model de tapet este disponibil in patru culori sublime.

patanzzi colectia majolica tapet designers guild la maison

Colectia Majolica este o imbinare de modele ce concureaza pentru a crea ceva unic si cu adevarat extravagant.

Daca te-am inspirat sa-ti schimbi casa primavara asta cu tapet, te asteptam pentru consiliere la noi in showroom, in Bd. Dacia, nr. 73, Bucuresti. Odata ce ajungi la showroom, nu faci doar cumparaturi, ci afli si cum ar fi mai intelept sa le folosesti in proiectul tau de amenajare. Iar pentru mai multe detalii poti accesa site-ul nostru www.lamaison.ro sau ne poti suna +40.723.393793.

Credit foto: Designers Guild

COMMENTS ARE OFF THIS POST