O casa in care te simti ca intr-o vacanta de 5 stele

august 8

Iata un proiect La Maison de care suntem mandri, caci am avut oportunitatea sa ne implicam in toate stadiile lucrarilor si am dus la bun sfarsit acest demers. Clientii nostri ne-au ghidat in alegerile estetice povestindu-ne despre pasiunea lor pentru calatorii si despre exigentele lor fata de spatiul de locuit. Comunicarea atat de frumoasa a fost si de aceasta data secretul reusitei noastre.

living - proiect La Maison

Anvergura acestui proiect a reprezentat o provocare pentru noi. Celor 250 mp ai vilei trebuia sa li se confere o alura primitoare in doar 12 luni. O perioada destul de scurta, daca luam in considerare faptul ca proiectul a fost preluat de la faza de „rosu“. Totul a decurs ca la carte, tocmai pentru ca fiecare etapa a lucrarilor a fost coordonata indeaproape de echipa noastra. Am participat efectiv la fiecare lucrare desfasurata aici, dand importanta cuvenita fiecarui aspect tehnic sau estetic.

bucatarie La Maison

Proprietarii au vazut de-a lungul anilor diverse lucrari realizate de noi. Astfel, s-au familiarizat cu stilul nostru si, in urma relatarilor din articole postate, au capatat incredere in maniera noastra de lucru.

terasa proiect La Maison

Acestea au fost motivele pentru care s-au decis sa ne incredinteze noua misiunea de a transforma un vis in realitate, de a contura un camin in adevaratul sens al cuvantului.

hol - proiect La Maison

Chiar daca aveau preferinte stilistice comune cu noi, gazdele noastre au avut curajul unor optiuni mai putin asteptate. Au vrut ca ambientul sa fie elegant si relaxant; ici-colo se regasesc elemente care sa le amintesc de calatoriile in Anglia.

birou si dressing

Avand aceste idei de baza, am facut cateva asocieri inspirate intre destinatia unor incaperi si anumite zone geografice. Astfel, biroului i-am atribuit elemente decorative, forme si culori intalnite in interioarele in stil britanic; baia matrimoniala atrage atentia prin detaliile ce te duc cu gandul la camerele chinezesti.

cada baie La Maison

imagine baie

Prezentele insolite, din zone si perioade atat de indepartate, au avut un efect spectaculos asupra ambientului. Acesta emana eleganta si un aer boem, care te cuceresc pe loc.

sufragerie

Zonele de zi au o energie pozitiva, ce reiese in principal din cromatica adoptata. Nuantele molcome capata un plus de candoare datorita texturilor patinate ori moi. Decorul nu este insa unul formal, supus uzantelor stilistice. Accentele de culoare si cele grafice ii imprima o cadenta vivanta, cu care se poate rezona usor. Confortul este astfel asigurat, asteptarile vizuale sunt indeplinite, rezultatul fiind exact ceea ce si-au dorit proprietarii.

COMMENTS ARE OFF THIS POST