Pregateste-ti dressingul de sarbatoare!

noiembrie 19

In curand vei avea agenda plina si timpul limitat, caci vei intra in febra sarbatorilor de iarna. Este un moment frumos, pe care il astepti tot anul, insa trebuie sa recunoastem, nu este deloc usor sa faci slalom prin magazine, in goana dupa cadouri, sa gasesti timp si pentru tine pentru a merge la un salon de infrumusetare  sau sa-ti gasesti rochia cu care sa faci senzatie in noaptea de Revelion.

grange-pinterest

Cred ca tuturora ni s-a intamplat ca fiind mereu pe fuga sa nu gasim la indemana micile podoabe, pe care le purtam cu ocazii speciale sau acele accesorii valoroase care ne fac sa ne simtim cu adevarat deosebite la petrecerile firmei sau cele in compania prietenilor. Visam adesea sa avem un sistem computerizat care sa ne indice exact in ce sertar avem margelele preferate sau pantofii stiletto si sa nu mai fie nevoie sa cautam printre cutii sau in locurile cele mai ascunse ale dressing-ului.
Este cazul sa ne revenim din reverie, caci realitatea poate fi una zen, fara sa fie nevoie de un majordom angajat 24 de ore sau de un sistem computerizat si impersonal:).

proiect-grange

proiect-la-maison

Un dressing eficient gandit face minuni!
Nu privi dressingul doar ca acea incapere in care iti pastrezi in ordine piesele vestimentare, incaltarile si diversele accesorii. Judicios compartimentat, un dressing poate fi salvarea in momentele in care trebuie sa-ti compui tinuta completa in timpul cel mai scurt.

proiect-grange-draperii

Fara ca spatiul sa fie aglomerat poti avea la indemana intr-o perfecta ordine, tot ce ai nevoie. Important este ca dressingul sa fie prevazut cu etajere mobile (ce pot fi ascunse atunci cand nu sunt
folosite), cu sertare ingenios compartimentate (pentru a pastra, pe categorii alese de tine, micile obiecte vestimentare sau diverse accesorii ) sau cu suporturi rabatabile pentru rochile lungi sau din tesaturi bogate.

proiect-la-maison

Untitled-1

Decorul face diferenta
Atunci cand pasesti in dressing, scopul tau prim este sa-ti schimbi look-ul si implicit sa ai o stare de bine. Dar acest lucru nu este posibil doar alegand o rochie frumoasa, cu un sirag de perle si cateva picaturi de parfum fin… Spatiul trebuie sa-ti ofere acel confort mental si fizic, care sa te conduca la alegerea perfecta a tinutei. Din acest motiv, acorda o atentie deosebita stilului de mobilier pe care il alegi in dressing. Opteaza pentru finisaje elegante si pentru lumini atent plasate, astfel incat intregul univers din dressing sa concure la reusita conturarii unei tinute de vis.

pinterest

In functie de configuratia camerei, in fabrica La Maison pot fi realizate ansambluri de dressing-uri care sa corespunda nu doar stilistic, ci sa se ridice la nivelul exigentelor fiecaruia si sa corespunda functional cu asteptarile celui care isi doreste un astfel de dressing.

 

 

 

 

COMMENTS ARE OFF THIS POST