Si produsele de curatenie pot fi BIO

august 25

In contextul pandemiei COVID-19, spalatul si dezinfectatul frecvent al mainilor a devenit o norma de rigoare, astfel ca trebuie sa acordam o atentie sporita ingrijirii pielii. Ne bucura faptul ca in zilele de astazi vedem tot mai multe persoane ce verifica lista de ingrediente a produselor sau cauta feedback online, astfel ca in articolul de astazi va prezentam o serie de produse de curatenie bio, gama Compagnie de Provence, recent sosite si la noi in showroom, pe care nu numai ca le gasim la preturi avantajoase, dar sunt si foarte eficiente si au ingrediente naturale foarte bune.

De-a lungul timpului, Compagnie de Provence a format legaturi stranse cu producatori locali, in cautarea ingredientelor de inalta calitate pentru a oferi esenta Provence intr-o sticla.
Utilizarea produselor de curatenie ce urmeaza sa le propunem este foarte usoara, astfel ca merita sa te lasi incantat in ceea ce priveste urmatoarea achizitie.

Hai sa incepem sa povestim un pic despre gama de accesorii de curatenie:

Detergentul de vase – o explozie de optimism capturata intr-un parfum care combina uleiul esential cu prospetimea aromatica a uleiului esential de rozmarin, curata eficient vasele in mod natural si este disponibil in doua arome: open air si aromatic mandarin.

Acest lichid de spalat vase imbogatit cu sapun Marsilia contine agenti tensioactivi de origine vegetala ce degreseaza si elimina in mod eficient grasimea din farfurii si vase. Prezentat intr-o sticla cu pompa ultra-practica, ofera cantitatea potrivita de lichid de spalat vase si arata foarte bine in bucataria ta!

O petrecere cu spuma in bucataria ta!

Spray-ul purpose este un detergent natural multiuz , biodegradabil, recomandat pentru toate camerele din casa ta inclusiv pentru baie si bucatarie dar si pentru toate tipurile de suprafete. Este un vaporizator de pulverizare ultra-precis care asigura o dozare fiabila si regulata, perfect pentru a tinti bine suprafata vizata.

Imbogatit cu sapunul lichid Marseille, acest spray curata in mod natural si eficient bucataria si baia si poate fi pulverizat direct pe suprafetele ce urmeaza sa fie curatate. Fabricat in inima Provence-ului, da stralucire si ajuta la indepartarea petelor incapatanate. La fel ca si detergentul de vase, acesta poate fi disponibil in doua arome: open air si aromatic mandarin.

Avand in vedere faptul ca majoritatea sapunurilor de pe piata contin agenti de curatare precum cei din gama sulfatilor, iti recomandam sa te orientezi dupa sapunurile lichide si cremoase.
Pentru hidratarea si catifelarea pielii, Compagnie de Provence ne ofera o gama elaborata de produse, toate avand la baza ingrediente naturale, cu eficienta demonstrata.

Va invitam sa descoperiti produsele Compagnie de Provence vizitand showroom-ul La Maison din Bucuresti si www.laboutique.ro.

COMMENTS ARE OFF THIS POST