Simplitatea, o virtute a elegantei

noiembrie 6

Printre numele mari care semneaza designul de produs pentru renumitul brand de mobilier Baker, se numara si cel al Barbarei Barry. Designerul iti arata cum simplitatea este o virtute a elegantei.
Barbara Barry - Baker -  Victoria Pearson
Ea este o talentata artista care si-a facut un renume prin maniera in care abordeaza forma si culoarea.
forme si culoare Baker
Daca esti un adept al interioarelor elegante, atemporale, designerul aduce in caminul tau piese armonioase, cu linii rafinate. Chiar de la o prima vedere vei descoperi ca designul unui obiect creat de Barbara Barry se transforma rapid in emotie si placere.
forma si culoarea Baker
Inspiratia sa vine din stilul de viata californian, care imbina atat de bine luxul si atmosfera primitoare. Perceptia sa despre casele din California si pretiozitatea impusa de brandul Baker a dus la crearea unor colectii fabuloase. Ea nu se rezuma la conturarea unui obiect, ci il vede in rezonanta cu un intreg decor.
Baker Barbara Barry
Poti merge la sigur atunci cand alegi o colectie de mobilier de la Baker, pentru ca vei obtine o ambianta serena si imbietoare.
Baker, design interior

Universul Barbarei Barry este creionat in nuante pastelate, care capata consistenta datorita contrastului cu tonurile variate ale lemnului nobil. Structurile mobilierului isi etaleaza prestanta nu doar prin formele zvelte, cat mai ales prin frumusetea naturala a lemnului.
Mobilier Baker La Maison
Mobilier Baker La Maison
Aceste combinatii stilistice pun pecetea atemporalitatii asupra colectiilor semnate de Barbara Barry pentru Baker. Piesele sale sunt disponibile prin La Maison si sunt o incantare pentru spatiile ample, in care doresti ca ambientul rafinat sa te imbie prin caldura sa acum si peste ani.

COMMENTS ARE OFF THIS POST